Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sergi görmek

Rüyada sergi görmek

Rüyada sergi görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sergi gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada karpuz sergisi görmek gözyaşının dineceğine, işlerinin kolaylaşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sergi açmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sergiye gitmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takı sergisi görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet eder.

Rüyada üzüm sergisi görmek başarısız ve mutsuz olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz sergisi görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Rüyada sergi görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kitap sergisi görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments