Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağından kurt çıktığını görmek

Rüyada bacağından kurt çıktığını görmek

Rüyada bacağından kurt çıktığını görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, fesada bulaşacağına inanılır.

Rüyada bacağından kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada bacağından kurt çıktığını görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağından solucan çıktığını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada bacağından yılan çıktığını görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarında kıl çıktığını görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında sivilce çıktığını görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına inanılır.

Rüyada bacaklarda kıl çıktığını görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakta kurt görmek rahatının da yerine geleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, zenginlik içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments