Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üzgün olduğunu görmek

Rüyada başkasının üzgün olduğunu görmek

Rüyada başkasının üzgün olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sermayesini kaybedeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalettir.

Rüyada başkasının üzgün olduğunu gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Rüyada oğlunu üzgün görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzgün adam görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını üzgün görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabayı üzgün görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düşmanı üzgün görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada ölen anneyi üzgün görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını üzgün görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments