Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine araba geldiğini görmek

Rüyada üzerine araba geldiğini görmek

Rüyada üzerine araba geldiğini görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, onların yaralarına merhem olacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalettir.

Rüyada üzerine araba geldiğini gördüyseniz:

  • Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada arabasına zarar geldiğini görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, mevkie edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine araba geldiğini görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek evlerindeki huzurun artacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla gelmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, şansın önünün kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine işarettir.

Rüyada arabaya zarar geldiğini görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeden gelmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, eve huzur dolacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada komşunun hacdan geldiğini görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments