Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde kar görmek

Rüyada üzerinde kar görmek

Rüyada üzerinde kar görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde kar gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada erimiş kar görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar ve geyik görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada yoğun kar yağışı görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada karnında balık görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek keyiflerinin yerinde olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna inanılır.

Rüyada şekilli kar görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aynı karşılığı alamayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, başına türlü işler geleceğine delalettir.

Rüyada yerde kar olduğunu görmek makbul olan mallar edineceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments