Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde kan lekesi görmek

Rüyada üzerinde kan lekesi görmek

Rüyada üzerinde kan lekesi görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulur.

Rüyada üzerinde kan lekesi gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin.

Rüyada kan lekesi silmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş kan lekesi görmek şansın ve bahtının da açılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan lekeleri görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere rivayet etmektedir.

Rüyada kan lekesi temizlemek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Rüyada üzerinde kan lekesi görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, ömrünün de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan lekesi görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşafta kan lekesi görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta leke görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments