Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde etek görmek

Rüyada üzerinde etek görmek

Rüyada üzerinde etek görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına inanılır.

Rüyada üzerinde etek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Rüyada uzun etek giymek parasal sıkıntıların son bulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada etek giymek Allah’a dua edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ceket etek görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe etek görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kısa etek giymek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı uzun etek görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada pembe uzun etek giymek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Rüyada etek kılı görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments