Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde bayrak görmek

Rüyada üzerinde bayrak görmek

Rüyada üzerinde bayrak görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada üzerinde bayrak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada birinden bayrak almak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hem ün sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada pencereye bayrak asmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, büyük takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde bayrak taşımak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda bayrak görmek gururlu bir hayat süreceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada üç hilalli bayrak görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kızılay bayrağı görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, başarılarının devam edeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına tabir olunur.

Rüyada asılı bayrak görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkona bayrak asmak akıl vereceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments