Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan düğün görmek

Rüyada uzaktan düğün görmek

Rüyada uzaktan düğün görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan düğün gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Rüyada uzaktan düğün izlemek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına alamet eder.

Rüyada uzaktan düğün görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, şeytanın aklına uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan tanıdığı birini görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada denize uzaktan bakmak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalettir.

Rüyada uzaktan şehir görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kötü haberlerin alınacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktan köpek görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, üçüncü gözünün açılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı denize uzaktan bakmak eski enerjisini bulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada uzaktan yol görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments