Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki teyzeyi görmek

Rüyada uzaktaki teyzeyi görmek

Rüyada uzaktaki teyzeyi görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, planların aksayacağına işarettir.

Rüyada uzaktaki teyzeyi gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada uzaktaki teyzeyi görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada uzakta olan kardeşini görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktaki birine sarılmak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaklara taşınmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına yorulur.

Rüyada uzaktaki birini görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada uzaktaki yakınını görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, iyi habere işaret eder.

Rüyada sevgilinin uzaklara gittiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada uzak bir yere gitmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments