Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki birini görmek

Rüyada uzaktaki birini görmek

Rüyada uzaktaki birini görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet eder.

Rüyada uzaktaki birini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin sağlığı açısından daha kararlı tutumlara girmenizde fayda var.

Rüyada uzak bir tanıdık görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, şansının açık olacağına delalet eder.

Rüyada yılanın uzaklaştığını görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktaki akrabasını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uzakta birinin geldiğini görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini uzakta görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzak bir arkadaş görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işaret eder.

Rüyada uzak akrabaları görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet eder.

Rüyada uzaktaki çocuğunu görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments