Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzakta yaşayan birini görmek

Rüyada uzakta yaşayan birini görmek

Rüyada uzakta yaşayan birini görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada uzakta yaşayan birini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Rüyada uzakta yaşayan birini görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada yaşayan birini kefenlemek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini yaşarken görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşayan kişiyi öldü görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan birini gömmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşar görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş bir insanı yaşarken görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments