Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyan kadın görmek

Rüyada uyuyan kadın görmek

Rüyada uyuyan kadın görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, verimliliğinin de artacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, yeni ilişkiler kurulacağına delalet eder.

Rüyada uyuyan kadın gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Rüyada kadının kocasını aldatmasını görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada kadının işediğini görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yeni çalışmalar yapılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadına kızmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane hamile kadın görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada hamile kadına yardım etmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını hamile görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments