Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine ağda yapmak

Rüyada birine ağda yapmak

Rüyada birine ağda yapmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, aşık olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Rüyada birine ağda yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Rüyada bacağına ağda yapmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kollarına ağda yapmak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına inanılır.

Rüyada birisine ağda yapmak yurtdışına gidileceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğe ağda yapmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kötü gününü de paylaşacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada sir ağda yapmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada erkeğe ağda yapmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada bacaklara ağda yapmak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments