Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuşturucu iğne görmek

Rüyada uyuşturucu iğne görmek

Rüyada uyuşturucu iğne görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada uyuşturucu iğne gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir.

Rüyada bacağına iğne vurulmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda iğne görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada boğazına iğne batırmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, aile saadetinin de artacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada iğne almak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli iğne vurulmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada arının iğnesini görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yorgan iğnesi toplamak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada makine iğnesi görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments