Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne almak

Rüyada iğne almak

Rüyada iğne almak kırılan kalplerin tamir edileceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada iğne almak gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada iğne yaptırmak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada toplu iğneleri toplamak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada boğazdan iğne vurulmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, kişinin her daim iyi anılacağına yorulur.

Rüyada dilde iğne görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada hemşirenin iğne yaptığını görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık iğnesi görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine toplu iğne vermek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, hem yıpranacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine iğne vurulduğunu görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments