Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üvey kızını görmek

Rüyada üvey kızını görmek

Rüyada üvey kızını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada üvey kızını gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Rüyada üvey kızını görmek daima zinde ve genç kalacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına alamet eder.

Rüyada üvey kızını dövmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalettir.

Rüyada üvey evlat almak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sorunların hallolacağına, tersliklerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üvey evlatlarını görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş üvey annesini görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üvey kardeş görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada üvey anneyle tartışmak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada üvey dede görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments