Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üvey dede görmek

Rüyada üvey dede görmek

Rüyada üvey dede görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada üvey dede gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Rüyada üvey dede görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üvey kardeşi olduğunu görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üvey evlat olduğunu görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet eder.

Rüyada üvey kızını dövmek kısmetin açılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada üvey evladını görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada üvey olmak evi kendisinin çekip çevireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet eder.

Rüyada üvey amca görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üvey kaynana görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments