Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üvey olmak

Rüyada üvey olmak

Rüyada üvey olmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada üvey olmak gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Rüyada üvey olmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada üvey anne dövmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada üvey dede görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üvey anne olmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, bahtın açık olmasına alamet etmektedir.

Rüyada üvey evladını görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada üvey olduğunu görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet eder.

Rüyada annesinin üvey olduğunu görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalettir.

Rüyada üvey dayı görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments