Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütüsüz pantolon görmek

Rüyada ütüsüz pantolon görmek

Rüyada ütüsüz pantolon görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ütüsüz pantolon gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada ütülü pantolon görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ütülü pantolon giymek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ütüsüz pantolon görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ütüyle elini yakmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hem itibar edineceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, dinde tartışmaya yorulur.

Rüyada yanmış ütü görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, yeni işlere gireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini ütü yaparken görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işaret eder.

Rüyada ütülerken yakmak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments