Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütülü gömlek görmek

Rüyada ütülü gömlek görmek

Rüyada ütülü gömlek görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, büyük düşüneceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ütülü gömlek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Rüyada ütülü gömlek giymek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ütüsüz gömlek görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ütülü gömlek görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments