Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstü yazılı kağıt görmek

Rüyada üstü yazılı kağıt görmek

Rüyada üstü yazılı kağıt görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, esenlik içinde olacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada üstü yazılı kağıt gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada üstü yazılı kağıt görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, hayatın yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada yazı yazılmış kağıt görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada kağıdın üzerinde yazı görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzeri yazılı kağıt görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, feraha ermeye, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada üzeri yazılı beyaz kağıt görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Rüyada kağıtta yazı okumak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıtta yazı görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde yazılı kağıt görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments