Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıtta yazı görmek

Rüyada kağıtta yazı görmek

Rüyada kağıtta yazı görmek canını sıkılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kağıtta yazı gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Rüyada yazılı beyaz kağıt görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada besmele yazılı kağıt görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kağıta yazı yazmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz yazısız kağıt görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kağıtta yazılı dua görmek hatalarını fark edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kağıt üzerinde yazı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, adeta havalara uçacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet eder.

Rüyada kağıdın üzerinde yazı görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazılmış kağıt görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments