Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazı yazılmış kağıt görmek

Rüyada yazı yazılmış kağıt görmek

Rüyada yazı yazılmış kağıt görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, onun her zaman başında olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yazı yazılmış kağıt gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada kuran yazılı kağıt almak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstü yazılı kağıt görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kağıta yazı yazmak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kağıt üzerinde yazı görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıttan yazı okumak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kağıtta yazı görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Rüyada kağıtta arapça yazı görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada yazı yazılmış kağıt görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments