Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst makamdan birini görmek

Rüyada üst makamdan birini görmek

Rüyada üst makamdan birini görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, işinde en iyisi olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada üst makamdan birini gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirdiğiniz veya size yardım borçlu kişilerin teklifleri ya da sunabilecek hizmetleri söz konusu olabilir.

Rüyada üst makamdan birini görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada üst makam görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada makam sahibi görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada makam sahibi insan görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin makam sahibi olduğunu görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada makama yükselmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini yüksek makamda görmek sorunların ardı ardına geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret eder.

Rüyada makamlı birini görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments