Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada urgana tutunmak

Rüyada urgana tutunmak

Rüyada urgana tutunmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kötü düşmana, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada urgana tutunmak gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Rüyada urgana tutunmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada urgan ipi görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işarettir.

Rüyada kalın urgan görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ip urgan görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada urgan görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada merdivene tutunmak kesesinin her daim dolu kalacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç dallarına tutunmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumda tutunmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments