Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın urgan görmek

Rüyada kalın urgan görmek

Rüyada kalın urgan görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın urgan gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Rüyada kalın urgan görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada ip urgan görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine inanılır.

Rüyada urgan görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada urgana tutunmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada urgan ipi görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet eder.

Rüyada kalın kalem görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kalın ses duymak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments