Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlüyle arkadaş olmak

Rüyada ünlüyle arkadaş olmak

Rüyada ünlüyle arkadaş olmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, derin bir nefes alacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada ünlüyle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Rüyada ünlüyle arkadaş olmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle yakın arkadaş olmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ünlü birisiyle arkadaş olmak rahat geçinerek yaşayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Rüyada ünlü biriyle arkadaş olmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ünlü olduğunu görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ünlüyle arkadaş olmak okuyacağına ve bilgileneceğine, çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı ünlü görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, rızıksız kalacağına tabir olunur.

Rüyada ünlülerle arkadaş olmak değer göreceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments