Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlülerle arkadaş olmak

Rüyada ünlülerle arkadaş olmak

Rüyada ünlülerle arkadaş olmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine inanılır.

Rüyada ünlülerle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Rüyada arkadaşı ünlü görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle yakın arkadaş olmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, malında azalmaya, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlülerle arkadaş olmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada ünlü birisiyle arkadaş olmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize inanılır.

Rüyada bir ünlüyle arkadaş olmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kötü günlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlüyle arkadaş olmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle arkadaş olmak büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments