Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle görmek

Rüyada ünlü biriyle görmek

Rüyada ünlü biriyle görmek her zaman neşeli olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, ticaretinin büyüyeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada ünlüyle arkadaş olmak strese gireceğine, gergin olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ünlü birini gelinlikle görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayran olduğun ünlüyü görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinin edep yerini görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maddi kayba uğrayacağına işarettir.

Rüyada ünlü aktör görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yokluk içine düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada birinin ünlü olduğunu görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, bir anda yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinin öldüğü haberini almak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kirli işlere bulaşacağına işarettir.

Rüyada bir ünlüden hediye almak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments