Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle nişanlandığını görmek

Rüyada ünlü biriyle nişanlandığını görmek

Rüyada ünlü biriyle nişanlandığını görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada ünlü biriyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ünlü birisiyle nişanlanmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle nişanlanmak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle nişanlandığını görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birinin imzasını almak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birinin arabasına binmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalettir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü modacı görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, yolculuğa inanılır.

Rüyada ünlü birileri görmek işinin en iyisi olacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments