Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir kadınla öpüşmek

Rüyada ünlü bir kadınla öpüşmek

Rüyada ünlü bir kadınla öpüşmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, vefa göstereceğine işarettir.

Rüyada ünlü bir kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada ünlü bir kadınla öpüşmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ünlü bir kadın şarkıcı görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kadın görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, beklentilerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada ünlü kadın oyuncu görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalettir.

Rüyada ünlü kadın görmek borcunun çok olacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, işinden ve parasından olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü kadın sanatçı görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments