Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü kadın görmek

Rüyada ünlü kadın görmek

Rüyada ünlü kadın görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada ünlü kadın gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Rüyada ünlü kadın oyuncu görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kadına sarılmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sosyal konumunun değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir kadınla öpüşmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü kadınla öpüşmek günlerini bunun için harcayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kadını öpmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kadın ünlü görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, en küçük sorunda parlayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü kadın sanatçı görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments