Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir artist görmek

Rüyada ünlü bir artist görmek

Rüyada ünlü bir artist görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada ünlü bir artist gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Rüyada ünlü artist görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada ünlü bir artist görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada artiste sarılmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kendi şansını kendi yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir artistle öpüşmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada artistle sevgili olmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada artiste aşık olmak kafasını rahatlatacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş artist görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, işbirliği içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada artistle konuşmak mutlu günlerin yakında olduğuna, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments