Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir artistle öpüşmek

Rüyada bir artistle öpüşmek

Rüyada bir artistle öpüşmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, işlerinin yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada bir artistle öpüşmek gördüyseniz:

  • Esnek düşünmeli, zararsız değişiklikler yapmaktan korkmamalısınız.

Rüyada artiste aşık olmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına inanılır.

Rüyada artist kadın görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş artist görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada artistle konuşmak umutlarının biteceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, sıkıntılarının artacağına yorulur.

Rüyada artist öpmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada artist olduğunu görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet eder.

Rüyada bir artistle öpüşmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada artist olmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, makama ve rızka sahip olacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments