Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada artiste sarılmak

Rüyada artiste sarılmak

Rüyada artiste sarılmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Rüyada artiste sarılmak gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada artiste sarılmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada artistle sevgili olmak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada artist olduğunu görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine tabir olunur.

Rüyada artistle öpüşmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, mevki kazanacağına, gözünün yaşını sileceğine işarettir.

Rüyada kadın artist görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet eder.

Rüyada artist kadın görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş artist görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yabancı artist görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments