Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında uğur böceği görmek

Rüyada saçında uğur böceği görmek

Rüyada saçında uğur böceği görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçında uğur böceği gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada saçında uğur böceği görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçta uğur böceği görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok uğur böceği görmek istediği arabaya bineceğine, rakiplerini alt edeceğine, hüsrana uğrayacağına yorulur.

Rüyada kafada uğur böceği görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda uğur böceği görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ters dönmüş uğur böceği görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta uğur böceği görmek aileyle iş yapmayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işarettir.

Rüyada uğur böceğinin ısırdığını görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments