Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ufak kedi görmek

Rüyada ufak kedi görmek

Rüyada ufak kedi görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Rüyada ufak kedi gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Rüyada ufak kedi görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ufak fare görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulur.

Rüyada ufak fare görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine inanılır.

Rüyada ufak ateş görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ufak böcekler görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada irili ufaklı altın görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işaret eder.

Rüyada ekmek ufakları görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments