Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ufak fare görmek

Rüyada beyaz ufak fare görmek

Rüyada beyaz ufak fare görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, her şeyin sarpa saracağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ufak fare gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada beyaz ufak fare görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ufak fare görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada ufak bebek görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ufak para görmek ağız tadı ile yaşanacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ufak ev görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ayaklandıracağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ufak ateş görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, spora başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ufak kurt görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına inanılır.

Rüyada ufak böcekler görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments