Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ucuza altın almak

Rüyada ucuza altın almak

Rüyada ucuza altın almak güzel ve mutlu günler görüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ucuza altın almak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar karşısında ödün vermemelisiniz.

Rüyada ucuza altın almak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada ucuza mal almak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine delalet eder.

Rüyada ucuz ayakkabı almak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ucuz çanta görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ucuz elbise görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işaret eder.

Rüyada ucuza ev almak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ucuz ev almak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments