Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ucuz çanta görmek

Rüyada ucuz çanta görmek

Rüyada ucuz çanta görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine inanılır.

Rüyada ucuz çanta gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Rüyada ucuz çanta görmek borcunun kalmayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ucuz elbise görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ucuz eşya görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dinde tartışmaya, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada ucuz ev almak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Rüyada ucuza mal almak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ucuza ev almak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, onlara galip geleceğine işaret eder.

Rüyada ucuz elbise almak haksızlık ve nankörlük göreceğine, hacetinizin giderilmesine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada ucuz kıyafet almak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments