Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumda bulunmak

Rüyada uçurumda bulunmak

Rüyada uçurumda bulunmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumda bulunmak gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Rüyada uçurumda bulunmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir evde bulunmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ziyafette bulunmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hedeflerini tutturamayacağına alamet eder.

Rüyada nişanda bulunmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, rızıksız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla aynı ortamda bulunmak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada suçlu bulunmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle ilişkide bulunmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eğlencede bulunmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments