Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçtuğu görmek

Rüyada uçtuğu görmek

Rüyada uçtuğu görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, kimse ile tartışmayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada uçtuğu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada uçan papağan görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada babasının uçtuğunu görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan sandalyeye binmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada filin uçtuğunu görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uçan beyaz at görmek çirkin amellere, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş kolye ucu görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan kırmızı böcek görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments