Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının uçtuğunu görmek

Rüyada babasının uçtuğunu görmek

Rüyada babasının uçtuğunu görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Rüyada babasının uçtuğunu görmek planlarının bozulacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan böcek sürüsü görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada penguenin uçtuğunu görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, övgü dolu sözler duyacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada balkonun uçtuğunu görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada uçan eşek görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, eline geçen malları tutamayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına rivayet eder.

Rüyada uçup gitmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan bir cisim görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının uçtuğunu görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin kazancının artacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments