Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motor süren görmek

Rüyada motor süren görmek

Rüyada motor süren görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada motor süren gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada motor süreni görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, şansın çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada motor süren görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına inanılır.

Rüyada bisiklet sürememek kar sağlayacağı işlere gireceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada babayı araba sürerken görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun süre yürümek yarardan çok zarar getireceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını bisiklet sürerken görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret eder.

Rüyada tekasür süresini okumak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine yorulur.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments