Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın uçtuğunu görmek

Rüyada uçağın uçtuğunu görmek

Rüyada uçağın uçtuğunu görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kazancının yerine gelmesine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Rüyada uçan uçak görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalettir.

Rüyada uçakla uçamamak mevki edineceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçamayan uçak görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada uçak uçtuğunu görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Rüyada kağıt uçak uçurmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın alçaktan uçtuğunu görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalet eder.

Rüyada uçakta uçtuğunu görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada alçaktan uçan uçak görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments