Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla gittiğini görmek

Rüyada uçakla gittiğini görmek

Rüyada uçakla gittiğini görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla gittiğini gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada uçakla uzak bir yere gitmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada uçakta yolculuk etmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada uçakla iniş yapmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada uçağı yerde görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret eder.

Rüyada uçak almak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Rüyada suda uçak görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle uçağa bindiğini görmek elindeki işi rayına oturtacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sevindirici şeyler duymaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments