Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak almak

Rüyada uçak almak

Rüyada uçak almak rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada uçak almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada uçakla almanya ya gitmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada uçağa binmek amerikaya gitmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işaret eder.

Rüyada uçağa binmek ve korkmak haram mal yiyip içeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa tutunmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, içsel güvensizliklerinize alamet eder.

Rüyada iniş yapan uçak görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada üstü açık uçak görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağı havada görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Rüyada uçakların savaştığını görmek hayalkırıklığı duyacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments