Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla gezmek

Rüyada uçakla gezmek

Rüyada uçakla gezmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, aklına giren şeytana uyacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla gezmek gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Rüyada uçakla gezmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uçağa binip gezmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada uçakla gezdiğini görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Rüyada uçak satmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada uçak indiğini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada arızalı uçak görmek istenmeyen bir yolculuğa, bir birlikteliğin sona ereceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına inanılır.

Rüyada uçakla yolcu etmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, satışların düşeceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla yükselmek büyük işlere imza atacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments