Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla bir yere gittiğini görmek

Rüyada uçakla bir yere gittiğini görmek

Rüyada uçakla bir yere gittiğini görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla bir yere gittiğini gördüyseniz:

  • Unutmayın, her olayda geçmişi referans alamazsınız.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek işlerini büyüteceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada yere düşen uçak görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla bi yere gitmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçakla bir yere gideceğini görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok büyük paralar kazanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işarettir.

Rüyada uçakla yere inmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada uçakla bir yere gittiğini görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada uçakla bir yeri bombalamak onların önüne geçeceğine, verimin her geçen gün artacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçakla uzak bir yere gitmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments